was en strijkservicebel de waslijnwassservice
home
wasservice
stomen
gordijnenservice
kledingreparatie
bedrijfswas
halen_bezorgen
werkwijze
contact

Wassen

Wij besteden aan uw wasgoed de grootst mogelijke zorg en aandacht. Wij werken kleinschalig, daarom is onze werkwijze niet te vergelijken met een grote wasserij waar vaak uw wasgoed bij de was van anderen wordt gewassen.

Uw wasgoed wordt bij binnenkomst eerst zorgvuldig gesorteerd. Wat hoort bij wat? Heeft de klant speciale wensen: bijvoorbeeld voorkeur voor een bepaald wasmiddel? Is er speciale vlekkenbehandeling nodig? Op welke temperatuur wassen? De medewerkers van Wasservice weten het als geen ander. Bij Wasservice is uw wasgoed in vertrouwde handen. Uw wasgoed wordt in principe niet gelabeld of gezamenlijk met andere wassen gewassen! Dit doen wij alleen in uitzonderlijke situaties.

Wij wassen met Ariel professioneel. Wanneer u allergisch bent of voorkeur heeft voor een ander wasmiddel overleg hierover dan met onze medewerk(st)er. Voor speciale wensen staan wij altijd open.

Strijken

Indien u dit wenst kunnen wij de was ook voor u strijken. Wij bieden de volgende mogelijkheden:

  • was en strijkservice                                                         Klik hier voor de prijslijst

  • overhemdenservice                                                        Voor de werkwijze klikt u hier

  • alleen strijken (u heeft de kleding thuis al gewassen)

Korting voor Careyn (voorheen Aveant) service pashouders! U ontvangt 5% korting op wassen, stomen en kledingreparaties bij vertoon van uw kortingspas! Dat is makkelijk verdiend!

 

was en strijkservicewasmachinewaslijn