was en strijkservicebel de waslijnwassservice
home
wasservice
stomen
gordijnenservice
kledingreparatie
bedrijfswas
halen_bezorgen
werkwijze
contact

Gordijnenservice

Wasservice biedt een unieke gordijnenservice voor zowel de particuliere als zakelijke klant. Naast het reinigen van de gordijnen (wassen of chemisch reinigen) kunnen wij de gordijnen bij u (thuis) afhalen en weer netjes verzorgd terughangen. Ook kunnen kleine reparaties aan uw gordijnen uitgevoerd worden.

De meeste gordijnen worden voortdurend blootgesteld aan (direct) zonlicht en hangen vaak boven warmtebronnen, zoals verwarmingsradiatoren. Het zonlicht verzwakt de vezel en opstijgende lucht neemt stofdeeltjes mee, die zich op het weefsel vastzetten. In het belang van de hygiŽne en om de levensduur te verlengen is het raadzaam de gordijnen regelmatig te laten reinigen.

Prijs

De prijs is afhankelijk of de gordijnen chemisch gereinigd moeten worden of gewassen kunnen worden. Ook is het afhankelijk van de dikte van de stof en of u gebruik maakt van de service om de gordijnen af te laten halen en weer op te laten hangen.

  • Nat wassen per m2: vitrage vanaf € 2,25, overgordijnen vanaf € 2,75

  • Chemisch reinigen per m2: vitrage vanaf € 3,50, overgordijnen vanaf € 4,00

  • Afhalen en ophangen: prijs in overleg

  • Haal en bezorgkosten: € 4,50

    Eigen risico

    Door de inwerking van zonlicht kunnen met name oudere gordijnen schade oplopen die bij reiniging pas goed aan het licht komen. Wij reinigen gordijnen daarom altijd uitsluitend op uw eigen risico. Uiteraard doen wij onze uiterste best schade te voorkomen. Houd hiermee echter wel rekening!

     

was en strijkservicewasmachinewaslijn